Elliot och Alfred - en tvilling fotografering


Dagen innan Elliot och Alfreds BF träffade jag Sofia och Ossian med de sju veckor gamla tvillingarna.

De hade precis kommit hem igen efter en högrisk-graviditet, som hade resulterat i sjukhusvistelse 5 veckor innan förlossningen, IVA ambulans till Lund, kollapsade lungor och återhämtning i respirator.

Jag fick äran att höra om hur denna första tid med pojkarna hade varit vilket ni också kan ta del av.

Filmen är framtagen i samarbete med volontär-projektet ”virka bläckfisk till för tidig födda barn” som jag har varit med att organisera . Jag hoppas att filmen kan få ännu fler att engagera sig i projektet.

Om du vill veta mer om projektet finns information här.

När nu jag ändå var där för att göra filmen utnyttjade vi tiden och fotograferade de två små mirakelpojkarna.

Kontakt

Email: jeanette.birkholm@gmail.com
Telefon: +46 70 223 19 15

©2018 Jeanette Birkholm / Web Designerne ivs